OSMANİYE / MERKEZ - Şehit Onur Deniz Mesleki Eğitim Merkezi

OKULUMUZA İSMİNİ VEREN ŞEHİDİMİZ ONUR DENİZ'İ YAD ETTİK

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programımız şehidimizin hayatı hakkında bilgi verilmesi, şehitliğin önemi ile ilgili konuşma ve şiirlerle son bulmuştur.

Programda emeği geçen Selman ve Havva hocalarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA PROGRAMI DÜZENLEDİK

18 Mart Çanakkake Zaferinin 109.yıl dönümüyle ilgili okulumuz bahçesinde program düzenledik. Tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun.

Programda emeği geçen Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimiz Hayriye ve Sündüs hocalarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Dönem sonu faaliyeti kapsamında öğrencilerimizle Osmaniye Şehitliğini ziyaret ettik. Ruhları şad olsun.

Ara

Okulumuz Şehit Onur Deniz Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü öğretmen ve öğrencileri olarak Osmaniye Belediyesinin düzenlemiş olduğu 7. Kitap Fuarına katıldık.

Ara

Okulumuzdan meslek lisesi taban puanı diploması alan ve üniversite sınavına girerek İstanbul Üniversitesinde coğrafya öğretmenliği kazanan öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK'Ü sevgi ve saygıla yâd ettik. Programda emeği geçen Hayriye ÜNSAL Hocamıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Şehit Onur Deniz Mesleki Eğitim Merkezi Yöneticileri ve öğrencileri olarak Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılıyla ilgili kutlama programı düzenledik ve Cumhuriyet Bayramıyla ilgili etkinliklere katıldık.

Şehit Onur Deniz Mesleki Eğitim Merkezimizi yenileme çalışmaları devam ediyor.